Perhetaekwondo (lapsi yli 7-vuotias + vanhempi), kevät 2023

Lauantaisin 16.00–17.00, 28.1.–29.4. (ei tuntia 25.2. eikä 8.4.) 

Lähiopetus: Myllypuron Liikuntamylly (painisali), Jauhokuja 3, 00920 Helsinki

 

LUE OHJE ENNEN ILMOITTAUTUMISTA:

1. Täytä yhteystietosi niille varattuihin kenttiin. Varmista, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi oikein. Virheellisiin sähköpostiosoitteisiin emme pysty lähettämään vahvistusviestiä, eikä niitä pystytä vahvistamaan ilmoittautumisiksi. 

2. Ilmoittautumisen jälkeen voit tarkistaa, oletko saanut sähköpostiisi automaattivahvistuksen. Viestin saamisessa voi olla pieni viive. Mikäli et saanut vahvistusta sähköpostiisi, tarkista roskapostikansio. Jos vahvistusta ei löydy, ilmoittaudu uudelleen tai ole yhteyksissä: marika.kivilehto@lukihero.fi  040 5474 687.

3. Muut taustakysymykset ovat toimintamme rahoituksen raportointia, viestintää ja markkinointia varten. Lisätietoja tietosuojasta: Tietosuojaseloste - HERO (lukihero.fi)

Saat automaattivahvistuksen sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. 

 

Osallistumismaksu: 85 euroa/pari,  (HUOM! ei sisällä värivyön suorittamista, vyötä eikä diplomia). Värivyön suorittaminen maksaa 20 €/ per henkilö/per vyö/per diplomi, joka veloitetaan erikseen.

Ilmoittautuminen on sitova kaksi viikkoa ennen ryhmän alkua. Tämän jälkeen sinulta laskutetaan täysi osallistumismaksu.

HUOM! Ryhmä toteutuu, jos ilmoittautuneita on tarpeeksi (6-7 henkilöä tai 5 paria). Ryhmän toteutuminen ilmoitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse.

Jos et pääse osallistumaan ryhmään, muista perua osallistumisesi sähköpostitse tai puhelimitse (marika.kivilehto@lukihero.fi  tai 040 5474 687). Pelkkä tunnille tulematta jättäminen ei riitä perumiseksi.

 

Muutokset mahdollisia!

Hei! Kiitos mielenkiinnostasi, ryhmä on täynnä.

Ilmoittaudu varasijapaikalle: marika.kivilehto@lukihero.fi, 0405474687