Taidetyöpaja, 2022

Lauantaina 10.9. klo 12.30–15.00 ja

Lauantaina 17.9. klo 12.30–15.00

Työpaja järjestetään Helsingin seudun erilaiset oppijat ry:n (HEROn) toimipaikassa osoitteessa, Mannerheimintie 44 A 5–6, 00260 Helsinki.

 

LUE OHJE ENNEN ILMOITTAUTUMISTA:

1. Täytä yhteystietosi niille varattuihin kenttiin. Varmista, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi oikein. Virheellisiin sähköpostiosoitteisiin emme pysty lähettämään vahvistusviestiä, eikä niitä pystytä vahvistamaan ilmoittautumisiksi. 

2. Ilmoittautumisen jälkeen voit tarkistaa, oletko saanut sähköpostiisi automaattivahvistuksen. Viestin saamisessa voi olla pieni viive. Mikäli et saanut vahvistusta sähköpostiisi, tarkista roskapostikansio. Jos vahvistusta ei löydy, ilmoittaudu uudelleen tai ole yhteyksissä: marika.kivilehto@lukihero.fi  040 5474 687.

3. Muut taustakysymykset ovat toimintamme rahoituksen raportointia sekä viestintää että markkoinointia varten. Lisätietoja tietosuojasta: Tietosuojaseloste - HERO (lukihero.fi)

Saat automaattivahvistuksen sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. 

Osallistumismaksu: 40 euroa HEROn jäsenille ja 65 euroa ei-jäsenille (sis. materiaalikulut)

Ilmoittautuminen on sitova kaksi viikkoa ennen ryhmän alkua. Tämän jälkeen sinulta laskutetaan täysi osallistumismaksu.

Ryhmä toteutuu, jos ilmoittautuneita on tarpeeksi (6-7 henkilöä tai 5 paria). Ryhmän toteutuminen ilmoitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse.

Jos et pääse osallistumaan ryhmään, muista perua osallistumisesi sähköpostitse tai puhelimitse (marika.kivilehto@lukihero.fi  tai 040 5474 687). Pelkkä tunnille tulematta jättäminen ei riitä perumiseksi.

 

Muutokset mahdollisia!

Yhteystiedot

Keräämme yhteystiedot viestintää, laskutusta ja markkinointia varten.

Taustatieto: Syntymävuosi

Taustatieto: Ohjaajalle lisätietoja osallistujasta. Tieto on vain opettajaa varten.

Olen HERON jäsen: