Img 350x119 1589287010

Tervetuloa kirjoittamaan HEROn tarinoita! 

Kokoamme tällä lomakkeella HEROon liittyviä tarinoita vuosien varrelta. 

Pyydämme sinua vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, vaikka niitä ei ole tässä vaiheessa muotoiltu pakollisiksi kysymyksiksi. Vastaukset auttavat meitä keräämään tarinoita eri aihealueiden alle. 

Mikäli et halua itse kirjoittaa tarinaa - voit jättää tällä lomakkeella myös yhteydenottopyynnön. Täytä siinä tapauksessa sekä sähköpostiosoitteesi että puhelinnumerosi yhteydenottoamme varten. Yhteydenotot voivat tulla vasta kesän / syksyn aikana.

Taustatiedot

Taustatiedoilla varmistamme, että eri sidosryhmät ja toiminnot tulevat edustetuiksi.

Olen:

Voit valita yhden tai useamman vaihtoehdon. Mikäli omaa rooliasi kuvaava vaihtoehto puuttuu, voit täyttää Muu, mikä -kohdan tai kirjoittaa siitä lomakkeen lopussa olevaan avoimeen kenttään.


Minun tarinani HEROn juhlavuodelle 2024

Kerro tarinasi, jonka haluat jakaa myös muille.

Maksimimerkkimäärä 3000. 

VINKKI: Kirjoita tarinasi ensin jossain muussa teksinkäsittelyn ohjelmassa ja kopioi viesti sieltä tähän viestikenttään. Näin varmistat, että alkuperäinen teksti jää myös itsellesi ja voit tarvittaessa lähettää sen uudestaan. 

Pidemmät tarinat pyydetään lähettämään erillisenä word-tiedostona sähköpostitse osoitteeseen: marika.sipila@lukihero.fi 

HERO pidättää oikeuden muokata tekstejä tai olla julkaisematta niitä. Juhlavuoteen valituista tarinoista ollaan yhteydessä tarinan kirjoittajaan / haastateltavaan ennen julkaisua. 

0 / 3000
Avoin kommenttikenttä:

Voit kirjoittaa tähän, mitä muuta sinulla tulee HEROn juhlavuoteen liittyen mieleen. Sana on vapaa. 

Teksti

Merkkejä enintään 1000.

0 / 1000
Yhteystiedot

Täytä pelkästään yhteystietosi, mikäli toivot, että sinuun ollaan yhteydessä tarinoiden keräämisessä. 

HUOMIO! Varmista, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein. Mikäli sähköpostiosoitteesi jää tässä kohdassa väärin, emme saa sinuun välttämättä yhteyttä. 

Saat ilmoittamaasi sähköpostiin Kiitos-viestin viestin lähettämisen jälkeen, joten voit sillä varmistaa viestin tulleen perille. Mikäli Kiitos-postia ei tule muutaman minuutin kuluessa viestin lähetyksestä, tarkista ensin roskapostikansiosi. Mikäli Kiitos-viestiä ei löydy sieltä, voit joko kirjoittaa tarinan uudestaan tai olla yhteydessä ja varmistaa tuliko viesti perille: marika.sipila@lukihero.fi / puhelimitse ma-ke 050 5276 977.